favicon
26 juni 2024

Nieuwe voorzitter WVO

Terug

Delen share icon

Welkom voorzitter WVO

Er is een nieuwe voorzitter voor Waardevol Vernieuwend Onderwijs: Benjamin Martens, bestuurder van zorgorganisatie Libertas Leiden. Hij heeft het stokje overgenomen van Jan de Vries, bestuurder van DSV.

Benjamin Martens gaat graag aan de slag als voorzitter voor het succesvolle leer-werktraject. Benjamin Martens wil zich hier de komende tijd met enthousiasme voor inzetten: “Libertas Leiden is de afgelopen jaren aangesloten bij Waardevol Vernieuwend Onderwijs. Ik zie de potentie van deze vorm van onderwijs in de ouderenzorg. Ik wil mij de komende tijd als voorzitter WVO inzetten op enerzijds verbreding van het aantal deelnemende partijen en anderzijds verdieping van deze vorm van onderwijs”. 

Wij zijn blij met zijn nieuwe rol als voorzitter en wensen hem veel succes!

Benjamin Martens, nieuwe voorzitter van WVO

Dank

Hartelijk dank aan oud-voorzitter van WVO Jan de Vries voor zijn inspirerende inzet voor WVO in de afgelopen periode. Daarin zag hij heel wat studenten succesvol en met plezier hun opleiding in de ouderenzorg via WVO afronden. Jan de Vries: “DSV is vanaf het allereerste begin betrokken bij deze innovatieve vorm van onderwijs in de ouderenzorg. Met veel plezier heb ik als voorzitter gewerkt aan deze aantoonbare succesvolle samenwerking tussen zorgorganisaties. Ik ben overtuigd, dat wij met elkaar onder leiding van Benjamin deze samenwerking zullen uitbouwen”.

Jan de Vries, oud-voorzitter WVO